Salivuorot 2019

LIIKUNTAHALLIN VAKIOVUOROT

LIIKUNTAHALLIN VIIKONLOPPUKÄYTTÖ / YKSITTÄISET VARAUKSET

Liikuntahalli

Ihattulantie 12, 23310 Taivassalo

Taivassalon liikuntahalli on otettu käyttöön 15.9.2014. Liikuntahallille myönnetään kausivuoroja kevätkesällä suoritettavan haun kautta ja vapaita vuoroja voi tiedustella myös kauden aikana.

Liikuntahallista löytyy viivat neljään sulkapallokenttään, kolmeen lentopallokenttään sekä salibandy-, koripallo-, futsal-, käsipallo- ja tenniskenttiin. Tilan voi jakaa kahteen osaan väliverhon avulla. Salibandykaukalo on lähtökohtaisesti aina pystytettynä, ellei se häiritse muiden lajien käyttäjiä. Koripalloon on virallinen kenttä pituussuunnassa, korien päältä löytyy hyökkäyskellot. Koripallokoreja löytyy poikittaissuunnassa myös neljä kappaletta eli kaksi pienempää kenttää väliverhon molemmin puolin. Lentopallossa on myös virallisilla turvarajoilla oleva kenttä pituussuunnassa, sekä kaksi pienemmillä turvarajoilla olevaa kenttää poikittaissuunnassa.

Lattiana on Pulastic liittojoustava saumaton massalattia joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, kamppailulajeihin, ryhmäliikuntaan ja myös avojaloin liikkumiseen. Liikuntasali on yhteensä 985,5 m². Liikuntahallin yläkerrasta löytyy katsomo- ja kahviotilat. Katsomossa on noin 150 hengelle paikkoja, joista istumapaikkoja on 100. Kahvio on auki vain tapahtumien tai turnausten aikana ja sen pitämisestä vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu ulkona olevien videokameroiden ja Iloq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja siitä ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Liikuntahallin käyttömaksut


Liikuntahallin ja kuntosalin avaimia voi noutaa:

  • vapaa-aikatoimistosta (yhtenäiskoulu) ma-pe klo 9–11 ja 12–16.
  • yhtenäiskoulun kansliasta ma ja ti klo 9–11 ja 12-15 (ei koulujen loma-aikana)

Liikuntahallin vakio- ja yksittäisvuoroja voi ostaa kunnan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä vapaa-aika- tai koulutoimistoon.
 

Lue myös liikuntavuorojen käyttöehdot!
 

Taivassalon vapaa-aikatoimi