Liikuntahalli

Liikuntahalli

Taivassalon liikuntahalli on otettu käyttöön 15.9.2014. Liikuntahallille myönnetään kausivuoroja kevätkesällä suoritettavan haun kautta ja vapaita vuoroja voi tiedustella myös kauden aikana.

liikuntahalli_550px.jpg

Tilan voi jakaa kahteen osaan väliverhon avulla. Salibandykaukalo on lähtökohtaisesti aina pystytettynä, ellei se häiritse muiden lajien käyttäjiä. Koripalloon on virallinen kenttä pituussuunnassa, korien päältä löytyy hyökkäyskellot. Koripallokoreja löytyy poikittaissuunnassa myös neljä kappaletta eli kaksi pienempää kenttää väliverhon molemmin puolin. Lentopallossa on myös virallisilla turvarajoilla oleva kenttä pituussuunnassa, sekä kaksi pienemmillä turvarajoilla olevaa kenttää poikittaissuunnassa.

Lattiana on Pulastic liittojoustava saumaton massalattia joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, kamppailulajeihin, ryhmäliikuntaan ja myös avojaloin liikkumiseen. 

Liikuntahallin valvonta tapahtuu ulkona olevien videokameroiden ja Iloq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja siitä ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Lattia: Pulastic, saumaton massalattia
Pinta-ala: 985,5 m²
Kapasiteetti: 150 henkeä, joista istumapaikkoja on 100.
Lattiaviivoitukset: 4 sulkapallokenttää, 3 lentopallokenttää sekä salibandy-, koripallo-, futsal-, käsipallo- ja tenniskenttä.
Palvelut: Kahvio, auki vain tapahtumien tai turnausten aikana ja sen pitämisestä vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Liikuntahallin käyttömaksut

Salivuorot 2019

LIIKUNTAHALLIN VAKIOVUOROT

LIIKUNTAHALLIN VIIKONLOPPUKÄYTTÖ / YKSITTÄISET VARAUKSET

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimia voi noutaa:

  • vapaa-aikatoimistosta (yhtenäiskoulu) ma-pe klo 9–11 ja 12–16.
  • yhtenäiskoulun kansliasta ma ja ti klo 9–11 ja 12-15 (ei koulujen loma-aikana)

Liikuntahallin vakio- ja yksittäisvuoroja voi ostaa kunnan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä vapaa-aika- tai koulutoimistoon.

Lue myös liikuntavuorojen käyttöehdot!

Taivassalon vapaa-aikatoimi